tu znajdziesz to czego szukasz
Nick: PiraT
O co proszę: o Moderatora
Dlaczego chcę nim być: Dlatego, że pomagam . Możliwe, że będę dodawał tematy. Jak będę coś chciał zrobić będę mówić to Administratorowi czyli Steamusowi.Często siedzę na kompie . Będę Odpisywał w komentarzach jeżeli ktoś coś zapyta, a Steamusa nie będzie. Ze mną będzie niezła zabawa. Piszcie ,,Tak" jeżeli chcecie żebym był Moderatorem, a jak nie to piszcie ,,Nie"
po za tym nie masz pojęcia o biznesie i polityce
I Kto To Mówi
Ostatnio edytowany przez PiraT (2011-04-27 17:21:55)
Daje na NIE według mnie musisz trochę,popracować i zmień tą sygnę bo mnie szlag trafia.Narazie jesteś Kidem nawet ludu nie ma na Forum trza reklamy zrobić Ja jestem na Nie niewiem jak Steamus i Matista.
PS. w ogóle co to za Avatar?
Daje na NIE bo jestem wkurzony a po za tym jesteś najmłodszy z tego forum więc nie wiem czy to dobry wybór a po za tym nie masz pojęcia o biznesie i polityce
weź się zamknij bo też jestem wkurzony ... a pozatym to że jestem najmłodszy nie oznacza że jestem najgłupszy,a i mam pojęcie o polityce i biznesie,a tak wgl to że w tym że wybierają Moderatora nie masz głosu
Ostatnio edytowany przez PiraT (2011-04-27 17:17:42)
nie wiem o co się spieracie ale wasze głosy nie mają znaczenia może 2% jakby Rede i ja mieliśmy problem ale tak to nie ma się o co kłócić